VIPPEEXTENSION

Vippe Extension Klassisk

Klassisk vippeextension er 1:1 punktvipper for en mer naturlig look som ingen mascara kan gi deg. Det gjør hverdagen enklere og gir deg et mer spennende blikk. Vi fyller 90% av dine egene vipper, og de varer i ca. 3-4 uker. Det er anbefalt med påfyll etter ca. 3 uker. Passer utmerket for deg som vil først og fremst slippe sminke på vippene, få et mer åpent blikk, fyldere vipper og forlengelse. Det er en smertefri prosedyre, vippene blir satt på dine egne naturlige vipper.

Behandlingstid: 2,0t – 2,5t

 • Pris: kr 899,-
 • Volumvipper

  Når folk hører volumvipper tror de som oftest at det er mest mulig vipper på et øye. Ved volum vipper skal minst 60% av dine egne vipper fylles.

  Du bestemmer selv om du vil ha et mer naturlig look eller dramatisk. I motsetning til klassiske vipper hvor hvert kunstige vipp kun har ét hår, har hver kunstige volumvippe flere individuelle tynne vipper/hår.

  Dette gir deg ikke kun mulighet til forlengelse og volum, men flere vipper enn det du har naturlig. Volumvipper passer også for dem som har «mindre» vipper enn normalt for å gi seg selv et mer fyldig look.

  Vi utfører 3D, 4D, 5D 6D eller 7D – et eksempel er 3D har 3 vipper i et jo flere vipper i et jo mer dramatisk look.

  Behandlingsstid: 1,5t til 3t

 • Lett vulum kr 790,-
 • Volum kr 990,-
 • Megavolum kr 1220,-