BRASILIANSK VOKSING

 • Brasiliansk ordinærpris – ny kunde 500,-
 • Brasiliansk ordinærpris- fast kunde 450,-
 • TIPS TIL DEG SOM KUNDE PÅ BRASILIANSK VOKS:

  1. Kom nydusjet/ren nedentil.

  2. Etter barbering anbefaler vi at du venter ca. 14 dager før du kommer, så hårene er lange nok.

  3. Husk å peele huden 2 ganger i uken for å unngå inngrodde hår. I tillegganbefaler vi å hver dag bruke en kroppskrem med fruktsyrer på det behandledeområdet. Spesielt de første 14 dagene etter en voksbehandling. Dette er noe vi selger i salongen.

  4. Hårvekstreduserende midler kan brukes med fordel da det kan utsette voksbehandling med en uke.

  5. Ha på deg en myk bomullstruse når du kommer til behandling, blondetruser etc gnisser mye mot huden og gjør at du senere vil oppleve mer inngrodde hår.

  6. Unngå soling 48 timer før/ etter behandling for å unngå pigmentendringer. Ei heller voks deg dersom du er solbrent!

  7. Vent ca 1 døgn med å ha sex.

  8. Ikke bade i sjø/elv osv før det er gått 12 timer etter en behandling for å unngå at bakterier i vannet kan gå inn i de åpne porene.

  9. Vær vennlig å trim hårene med en saks i forkant av din time dersom det er over 2 mnd siden sist du vokset eller barberte deg.

  10. Dersom du bruker A-vitaminsyrer, Roaccutane, glycolsyrer eller andre hudfortynnende produkter/medisiner, er det viktig å informere din terapeut om dette i forkant av voksbehandlingen.

  11. Om du er fyllesyk, trøtt, ikke føler deg bra, eller er midt i menstruasjonssyklus, vil du være mer sensitiv. Kanskje du vil finne en bedre dag til å vokse deg. Vi vokser deg uten problemer, men informerer om at du kan oppleve behandlingen som mer smertefull enn normalt.

  Ta skrittet i dag -ta en Brazilian Wax!

  Første gangen du kommer til behandling vil vi gjerne sette av litt lengre tid enn vanlig, dette gjør vi for å forklare deg grundig hvordan behandlingen utføres.
  Når du bestiller timen din, gi oss gjerne beskjed at det er første gangen du tar brasiliansk, slik at vi får satt av litt ekstra tid til deg.

  Vi bruker hårfjerningsvoks fra Lycon, kvalitetsprodukter fra Australia- en bestselger siden 1978.

  Lycon kombinerer gode råvarer med egne systemer og teknikker for hårfjerning. Dette gjør de til en verdensledende produsent av høykvalitetsvoks.

  Hårfjerning med Lycon produkter er en ettertraktet behandling rundt om i flere kontinenter og stadig nye brukere oppdager fordelene ved å bruke Lycon.

  En ren, fuktet og hårfri hud med minimalt ubehag er det du kan forvente etter en Lycon voksbehandling.

  ETTER EN BRASILIANSK VOKS

  Etter behandlingen er det normalt å være rød og noen ganger også litt hoven. Rødheten er borte fra 1-2 dager. Vi minner om at voksing er et håndtverk, og at det derfor noen ganger kan skje små “feil” selv for den mest erfarne terapeuten. Dette er noe som kan resultere i litt mer sår hud enn normalt, noen ganger også blåmerker. Dette er ikke noe som er vanlig, det viktigste er å ligge mest mulig rolig under behandlingen, og gjerne hjelpe til med å stramme huden dersom en har mye løs hud på det området som skal vokses.
  Ingen har pr. i dag fått påvist infeksjoner o.l. pga brasiliansk voks.Noen kan få et kviselignende utbrudd på det voksede området 1-2 dager etterbehandlingen. Dette er en reaksjon som ikke har noe med utførelsen av selve voksen å gjøre. Etter at hårene er revet ut blir talgproduksjonen økt, som igjen kan resultere i en kviselignende reaksjon. En annen årsak kan være at det allerede under selve behandlingen ligger bakterier dypere ned i huden, og traumen i huden etter voksingen kan få bakteriene til å forårsake disse”kvisene” Det finnes produkter som kan være med å dempe eller unngå slike reaksjoner. Dette er ingen vanlig reaksjon, men kan forekomme og er ikke noe alvorlig.
  Inngrodde hår er veldig vanlig ved brasiliansk voks, det er derfor viktig å følge alle anbefalinger terapeuten din gir deg ang forebygging av dette. Inngrodde hår er hår som gror inn i huden og det skapes en liten betennelse. Dette vises som kviselignende klumper i huden. De kan bli meget ømme og fargen varierer fra lett rød til lilla.
  Du får en midlertidig hårreduksjon, men dersom du venter 6 mnd uten å vokse deg, er du tilbake der du var i utgangspunktet.
  Og ja, det gjør litt vondt å rive ut hårene. Det er ingen hemmelighet. Noen ganger er vondere enn andre ganger. Viktig å være rolig og avslappet. Etter behandlingen gjør det ikke vondt lenger. Mange har lav smerteterskel, vi anbefaler da og ikke vokse seg rett før menstruasjon eller de to første dagene,da har man lavere smerteterskel.

  Trening og annen fysisk aktivitet samt dusjing, må unngås inntil 12 time retter voksbehandlingen.
  Etter ca. 4 uker er det tid for ny behandling. Selv om noen velger å vokse seg etter 3 uker og andre etter 5 uker. Men en tar alltid forbehold om 4 uker mellom hver voksbehandling.