Svetting

Overdreven svetting

Ved lidelsen Hyperhidrose opplever man ekstrem svette ved dagligdagse situasjoner. Hyperhidrose ( økt svette ) under armhulene er svært vanlig. For de som er utsatt for problemet er det meget plagsomt og ubehagelig både fysisk og psykisk. Pasienter som er utsatt for Hyperhidrose opplever og måtte skifte klær opp til flere ganger daglig og i ekstreme tilfeller isolerer de seg fra sosiale sammenkomster på grunn av sitt problem. Problemet kan forringe pasientens livskvalitet i høy grad.

Men det finnes en enkel løsning som vil bedre pasientens situasjon raskt. Vi tilbyr behandling for overdreven svetting med Botox. Ved å injisere små doser botox rett under huden i armhulene vil vi kunne blokkere nerveimpulsene til svettekjertlene slik at problemet avtar. Vi fjerner ikke all svetteproduksjon med behandlingen, men pasienten vil oppleve merkbar forskjell og svette som «normalt» etter behandlingen.

Behandlingen er forbundet med svært liten risiko og smerte, og selve behandlingen er over på 15-25 min. For de som ønsker, kan vi bedøve med Emla krem 1 time før behandling for smertelindring. Resultatet kommer etter ett par dager og varigheten varierer fra 4 og opp til 12 måneder.

Kontakt oss på tlf 69 22 11 16, eller mail zahf.senteret@gmail.com for mer info vedrørende behandlingsform og priser.