SHELLAC

Nå kan du si farvel til riper, tørketid, avskalling og matte overflater, og hilse på Shellac™ Hybrid Nail Color! Dette revolusjonerende produktet sitter feilfritt i 14 dager, med en utrolig høy glans og fjernes i løpet av minutter.

  • Shellac èn farge eller fransk under fotbehandling + kr 250,-
  • Shellac utenom fotbehandling kr 450,-
  • Med neglelakkens lettvinthet og holdbarheten til gelé er Shellac en hybridlakk som gir en eksepsjonell høyglans som varer i opptil to uker uten riper eller avskalling. Faktisk i opptil 3 uker på tærne. Det trengs ingen filing på naturneglen verken før påføring eller under fjerning, noe som skiller Shellac fra fargede geléer og andre kunstmaterialer på markedet.

    Produktet har fått en enorm omtale verden over som den største innovasjonen innen skjønnhetspleie på over 30 år både av profesjonelle – Og ikke minst deres kunder.

    Siden Shellac tørker med en gang er den helt perfekt til både manikyr og pedikyr. Med en gang behandlingen er ferdig, er lakken helt tørr og det er umulig å påføre riper og hakk. Tenk deg hvor befriende det er å kunne slippe den kjedelige tørketiden før man reiser.

    Shellac er en profesjonell salongtjeneste.