Sam Salehi

Sam har forsket innen Laser og Strålemedisin både på Radiumhospitalet, Rikshospitalet, Haukeland sykehus og St Olav Hospital. Salehi underviser også leger innen lasermedisin og lysets virkning på huden (på molekylær nivå) og har utviklet et stoff (kropps ekvivalent) som gjør at lyset fra Laser penetrerer dypere ned i huden,som deretter igjen reduserer smerte med 95%

Med hans kunnskap innen molekylær biologi har han bidratt til forbedring av rynkebehandling med Co2 laser. Fraksjonell Co2 laser Reduserer linjer, arr og pigmentflekker.

Salehi har også gjennom mange års forskning på Riks/Radiumhospitalet utviklet en unik form for smertebehandling. Resultatene hans er meget bra, og han behandler alle former for smerte. Har du prøvd alt men ikke er i mål, anbefales en gratis konsultasjon hos Salehi hvor dere sammen kan prate og du kan fortelle om dine problemer. Sammen ser dere på papirer, sykdomshistorie, og hvilke resultater du forventes å få.

Sam tilbyr også Kroppsforming/ansiktsløft uten kirurgi. Ingen smerte,gå rett på jobb. Vi har det eneste fettfjerningsapparatet som er godkjent av norske Veritas. Salehi har også etterhvert blitt en etterspurt foredragsholder innen helse og ernæring.

Sam tilbyr sine behandlinger i klinikken i Askim. som ligger i Dr.Randersgate 5, Mandag og Fredag